Wszystkim smakoszom polecamy naszą propozycję, a dokładnie kawę z Kostaryki, której profesjonalni kiperzy nadali tytuł speciality. Jej aromat pobudza zmysły swoją intensywnością, ale i subtelną nutą orzechów. Z kolei w smaku można wyczuć odrobinę czekolady, która została zestawiona ze słodyczą dojrzałej pomarańczy, co tworzy idealne połączenie. Warto także zwrócić uwagę na jej aksamitność i niezwykłe doznania dla kubków smakowych. Każdy łyk przenosi Cię w piękne rejony plantacji, gdzie kawowce rosną na wulkanicznych i żyznych glebach. Zaraz po osiągnięciu dojrzałości owoce kawowca są ręcznie zbierane i segregowane. Ich mokra obróbka wpływa na intensywność smaku. Do każdego opakowania trafiają tylko i wyłącznie najlepsze ziarna, które są starannie wyselekcjonowane. Dzięki temu mają Państwo pewność dokonania najlepszego wyboru.