Intensywny smak, który z lekką nutą egzotyki, ale i mocny aromat pobudzający zmysły – tak można określić kawę z Kenii, która otrzymała tytuł speciality. Każde ziarno w mieszance 100% arabiki jest wyselekcjonowane i pozbawione miąższu, co zapewnia wysoką jakość, ale i niezrównane doznania smakowe. Sam proces produkcji oparty jest na metodzie mokrej. Warto zwrócić uwagę, że można w niej wyczuć słodką laskę wanilii, która została zestawiona z kwaskową wonią agrestu i rabarbaru, co stanowi nieszablonowe, a jednocześnie bardzo smaczne połączenie. Aksamitna konsystencja jest idealnym dopełnieniem doznań. Już po jednym łyku pokochasz tę mieszkankę, która być może stanie się Twoją ulubioną. Kawa doskonale smakuje podana do deserów, ale warto także rozpoczynać od niej dzień, gdyż dodaje energii. Zrównoważona produkcja, czerpiąca z metod tradycyjnych, zapewnia najwyższą jakość.